Salarisadministratie & advies

Onze dienstverlening

Salarisadministratie Nijmegen

salarisadministratie

Uw salarisadministratie uitbesteden?

Een gedegen salarisadministratie is essentieel om aan alle, steeds veranderende eisen, te voldoen. Als werkgever heeft u een belangrijke verplichting naar uw personeel en dat is uiteraard het correct en op tijd betalen van de salarissen. Daarnaast dient u ook uw aangifte loonheffing op tijd in te dienen bij de Belastingdienst. Dit is een grote verantwoordelijkheid die veel tijd, vakkennis en actuele kennis van de fiscale -en sociale wet- en regelgeving vereist.

Wij kunnen u ontzorgen

Lonen 2.0 is gespecialiseerd in het verzorgen van de salaris- en personeelsadministratie. Samen met u bekijken wij hoe wij onze dienstverlening vorm kunnen geven, volledig toegespitst op uw bedrijfssituatie. U kunt hierbij gebruik maken van onze zeer gebruiksvriendelijke online salarisadministratie. U geeft zelf de maandelijkse wijzigingen door via een online portal en wij zorgen voor de verwerking. U heeft dus volledig inzicht in alle gegevens.

Gunstige tarieven

Informeer naar onze gunstige tarieven. Bij ons weet u exact tegen welke kosten wij de administratie voor u verzorgen. U heeft geen verrassingen achteraf.

HR Advisering

Heeft u vragen over HR-vraagstukken?

Als ondernemer komt u voor tal van vraagstukken te staan. HR en arbeidsrecht zijn dynamische vakgebieden waar de wet- en regelgeving voortdurend veranderd.

Lonen 2.0 kan u ondersteunen op het gebied van arbeidsvoorwaarden, personeelsontwikkeling, arbeidsrecht, verzuimmanagement etc.

Arbeidsovereenkomsten

Voor het opstellen van een arbeidsovereenkomst heeft u kennis van het arbeidsrecht en sociale wetgeving nodig. Wij zorgen ervoor dat uw arbeidsovereenkomsten juridisch volledig in orde zijn.

HR interim werkzaamheden
HR advies

HR Interim Werkzaamheden

Heeft u tijdelijk hulp nodig?

Een afdeling salarisadministratie kan om verschillende redenen te maken krijgen met een capaciteitsprobleem. Vaak zijn deze problemen van tijdelijke aard, bijvoorbeeld bij ziekte of een zwangerschapsverlof.

Ook als er specifieke kennis of kunde binnen uw organisatie ontbreekt dan kunnen wij dit (tijdelijk) voor u oplossen.

Meer weten over onze mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.

Lonen 2.0

Uw voordelen op een rij

Logo