Logo Lonen 2.0
Salarisadministratie & advies

Onze dienstverlening

Salarisadministratie Nijmegen

salarisadministratie

Uw salarisadministratie uitbesteden?

U kunt natuurlijk zelf uw salarisadministratie voeren, maar dit kost vaak veel tijd én kennis. Door de salarisadministratie uit te besteden, houdt u meer tijd over voor de zaken waar ú goed in bent.

Er zijn vele aanbieders om uw salarisadministratie te verzorgen, maar voor ons is de salarisadministratie meer dan alleen de salarisstrook. Onze klanten geven aan dat vooral de persoonlijke benadering, het meedenken in de breedste zin van het woord en het ontzorgen een grote toevoeging zijn in het geheel.

Wij kunnen u ontzorgen

Lonen 2.0 is gespecialiseerd in het verzorgen van de salaris- en personeelsadministratie. Samen met u bekijken wij hoe wij onze dienstverlening vorm kunnen geven, volledig toegespitst op uw bedrijfssituatie. U kunt hierbij gebruik maken van onze zeer gebruiksvriendelijke online salarisadministratie.

U geeft de maandelijkse wijzigingen door op een manier die voor u prettig is. Dit kan zijn via het portaal, maar ook per email of telefonisch is mogelijk. Net wat bij u past.

Gunstige tarieven

Informeer naar onze gunstige tarieven. Bij ons weet u exact tegen welke kosten wij de administratie voor u verzorgen. U heeft geen verrassingen achteraf.

HR Advisering

Heeft u vragen over HR-vraagstukken?

Naast het verzorgen van de salarisadministratie kunt u bij ons ook terecht met vraagstukken op het gebied van HR en arbeidsrecht. Wij bieden een pakket dat afgestemd is op uw wensen en behoeften. Wij doen meer dan de salarisadministratie alleen!

Lonen 2.0 kan u ondersteunen op het gebied van arbeidsvoorwaarden, personeelsontwikkeling, arbeidsrecht, verzuimmanagement etc.

Arbeidsovereenkomsten

Voor het opstellen van een arbeidsovereenkomst heeft u kennis van het arbeidsrecht en sociale wetgeving nodig. Wij zorgen ervoor dat uw arbeidsovereenkomsten juridisch volledig in orde zijn.

Salarisscan

Wanneer u zelf de salarisadministratie verzorgt kan het soms fijn zijn als een geoefend oog met u meekijkt. Wij kunnen voor u een salarisscan uitvoeren. Op die manier zijn wij graag een aanvulling op uw salarisadministratie!

HR interim werkzaamheden
HR advies

Interim Werkzaamheden

Heeft u tijdelijk hulp nodig?

Een afdeling salarisadministratie kan om verschillende redenen te maken krijgen met een capaciteitsprobleem. Vaak zijn deze problemen van tijdelijke aard, bijvoorbeeld bij ziekte of zwangerschapsverlof.

Ook als er specifieke kennis binnen uw organisatie ontbreekt dan kunnen wij dit (tijdelijk) voor u oplossen.

Meer weten over onze mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.

Lonen 2.0

Uw voordelen op een rij

Uw wensen staan voorop! Samen bepalen we hoe onze dienstverlening eruit moet zien.

Logo